Halusin flyeriin kuvailla itseäni ihmisenä jotenkin, ja sehän on vaikeaa. Niinpä pyysin läheisiä ja ystäviä kuvailemaan minua 3 sanalla ja sainkin hyvin vastauksia. Lisäksi keräsin aiemmilta kollegoilta LinkedIn:ssä saaduista suositusteksteistä kuvailevia sanoja ja yhdistin nämä sanapilveen. Tällainen siitä tuli!

Olen aika tyytyväinen tähän koosteeseen, siinä näkyvät myös arvoni. Olemme hyppäämässä uuteen hyvinvointialueiden aikaan, emmekä voi tietää etukäteen täsmälleen millaisia asioita ja päätöksiä tulevat aluevaltuustot joutuvat hoitamaan ensimmäisen kauden aikana. Siksikin kannattaa näissä vaaleissa äänestää omaan arvomaailmaan sopivaa ehdokasta. Jos arvoni vaikuttavat sopivilta, haluat kehittää hyvinvointivaltiota eteenpäin Pirkanmaalla ja edistää yhdenvertaisuutta – käytä ääntäsi.

Ajatuksiini voi tutustua lisää Twitterissä, jossa olen aika aktiivinen. LinkedIn-profiilini löytyy täältä.

Mastodon